Det er tid til at vinde dit garn!!

Hej dejlige KALere, i morgen er det Cast On-dag, og ligesom Schrödingers kat har vores juledagsstrømper alt det potentiale, de nogensinde kan have lige nu i dag. Bliver det lange sokker eller shorts? Vil du strikke dem enkeltvis, i tandem eller to ad gangen? Så mange valg, og de er alle dine at træffe! Har du dagdrømt om, hvordan dine sokker vil se ud, passe og føles? Kun mig? Nej, jeg ved, at jeg er i ligesindet selskab her! Jeg ved, at du også ikke kan lade være med at tænke på alle disse spørgsmål, og især hvor sjovt det vil være med gipsen, og om du stopper lige efter tåen stiger eller fortsætter. Jeg ville elske at læse dine tanker, så fortæl mig det i kommentarerne nedenfor!

Men først, lad os tale lidt husholdning (ikke rigtig husholdning - slå dig ned).

  • Har du viklet dit garn endnu? Hvilken farvevariant vil du bruge? Jeg kan ikke vente med at se alle de forskellige Candy Kisses sokker! Jeg planlægger at bruge Hard Candy, men jeg overvejer at strikke dem som et par forkerte ved at starte fra ydersiden af ​​kagen for den ene og indersiden for den anden.
  • Har du købt din kopi af mønsteret endnu? Når Sivia har uploadet det endelige udkast, får du en meddelelse og kan printe det ud.
  • Har du valgt hvilke nåle du vil bruge? Til strømper med tå op, vil du i det mindste bruge to cirkler eller magisk løkke til at starte. Mine favoritter er Signature for deres super skarpe spidser og et ældre par Hiya Hiyas for dets smidige ledning. Hvilket mærke er din favorit og hvorfor?
  • Og til sidst, bruger du projekttasker, og hvis ja, hvad planlægger du at bruge til denne KAL? Jeg vil huse min WIP i min Ritual Dyes camp kal rygsæk. Spandeformen er perfekt til at sidde ved siden af ​​min stol, og stropperne er gode til at tage den med på rejser (som fra stuen til ovenpå og ned til studiet - det er pandemi, jeg skal ikke ud nogen steder).

Sivia og jeg er så glade for al spændingen for dette nye mønster og KAL, og vil gerne vide, hvor glade vi er for, at du vil strikke sammen og dele dine WIP'er i den kommende måned.

Brug venligst dette link for at tilmelde dig vores KAL-nyhedsbrev, hvis du ikke allerede har gjort det.

Derudover, hvis du kan lide at dele på sociale medier, så brug venligst KAL-hashtags #msykal #siviaknits #muststashyarn og tag os hver for at sikre, at vi ser dit opslag og kan heppe dig med @siviaharding @muststashyarn.

Stacie Dawson