Hej og velkommen kære strikkere til vores 2020 Hard Candy Kisses Christmas KAL- Week One!


Vi er helt vilde begejstrede og beærede over at have den talentfulde Sivia Harding som vores vært igen! Som du måske husker, var Sivia vores vært i december sidste år for Walking into Winter/Hobbit Christmas KAL, og vi kunne ikke være gladere for, at hun var i stand til at lede vores vinter-KAL igen! Årets mønster hedder Candy Kisses , som har et sødt kabel på hver side af benet, men som stadig har knoglerne fra mit yndlings-toe-up-mønster, Toe Ups for All, hvilket gør det dobbelt så flot.Cast on var den 1. december, men der er stadig masser af tid, hvis du ikke kunne starte i går. For at få vores sokker færdige til jul, vil vi gerne dele sokken efter tid. For eksempel er min fod 8,5" lang, og jeg vil have, at mine manchetter skal være 6" så i alt 14,5" pr. sok eller 29" i alt. Jeg slog op i går, så det betyder, at jeg skal strikke 29" om 23 dage eller 1,25" om dagen. Med en rækkevidde på 11 per tomme skal jeg strikke omkring 14 omgange eller 2-3 striber om dagen for at holde mig på sporet og sikre mig, at jeg er til hælen på den første sok inden den 6., medmindre jeg beslutter mig for at slå den anden sok på. strømpe og strik dem i tandem, i så fald skal jeg være ved hælen for begge inden den 12. Jeg føler en stor spænding for dette projekt lige nu, og det er faktisk svært at lægge det fra sig efter blot et par striber, så jeg begyndte at rode gennem mine sygnende WIPS og tog et par omgange på en sweater i går aftes, så det var godt.

Planlægger du omhyggeligt din tidslinje/tidsplan eller følger du strømmen? Skal du strikke dine sokker så hurtigt du kan eller nyde det afslappede tempo i denne KAL i adventsstil? Fortæl mig din tanke, og hvordan kommer dine Candy Kisses ved at efterlade en kommentar nedenfor, og jeg ville også elske at se billeder!

Stacie Dawson