Hej og velkommen kære strikkere til vores 2020 jule-KAL!


Vi er helt vilde begejstrede og beærede over at have den talentfulde Sivia Harding som vores vært igen! Som du måske husker, var Sivia vores vært i december sidste år for Walking into Winter/Hobbit Christmas KAL...Jeg tror, ​​vi har en dejlig ferietradition på vej. Da jeg tænkte på, hvad jeg skulle strikke i december, overvejede jeg et par forskellige mønstre, men vendte tilbage til min kærlighed til Sivias Toe Ups for All. Jeg er vild med hæl/kile-detaljen og kontaktede hende derfor om at bruge den til dette års KAL. Sivia på sin side var begejstret for at være vært for vores KAL igen, men havde en idé om at gøre det endnu sødere ved at designe et nyt mønster kun til os. Med støbningen kun få dage væk, er Sivia i fuld gang med at lægge sidste hånd på et nyt mønster kaldet Candy Kisses , som har et sødt kabel på hver side af benet, men som stadig har knoglerne fra TUFA, hvilket gør det dobbelt så flot. Jeg kunne ikke være mere glad for at dele dette nye mønster med dig!

Abonner på vores KAL-nyhedsbrev, så du ikke går glip af nogen KAL-relateret information. Den 1. december er kun et par dage væk (tirsdag!), og så i mellemtiden kan du vinde dit garn, downloade mønsteret , gøre dine nåle klar (US #1 eller 2,25 mm) og efterlade en kommentar nedenfor for at sige, om du vil være med os (det håber jeg)!

Hvem: Dig, mig og Sivia Harding

Hvad: Adventsstil KAL for at have sokker klar til juleaften

Hvornår: 1. december - 24. december

Hvor: Her i butikkens blog og på sociale medier ved hjælp af vores kal-tag #msykal

Hvordan: Any Must Stash Garn og Sivia Hardings Candy Kisses eller TUFA strømper mønster

Hvorfor: Fordi det bliver rigtig sjovt, og jeg kan ikke vente med at se jer alle strikke jeres Hard Candy Kisses sokker!

Stacie Dawson
Markeret: msykal