Godt nytår Stashers! Jeg håber, at denne artikel finder dig godt og nyder starten på et nyt år.

Jeg har for nylig tilføjet fanen Begivenheder og opdateringer til topmenuen. Jeg vil poste alle mine kommende shows, kits og opdateringer her såvel som på Instragram (muststashsheep). Jeg håber, at denne nye app vil hjælpe mig med at dele med dig, hvornår og hvor du kan score et nyt nøgle Must Stash!

Jeg er spændt på at sælge personligt til tre arrangementer i 2016. Den første begivenhed er Knitting in the Hills- retreatet i næste måned. Jeg beklager, at arrangementet allerede er udsolgt, men det er værd at se nærmere på til næste år, da dette er et retreat i topklasse. Alle deltagere deltager i flere klasser med nationale lærere (i år er Julie Weisenberg, Stephanie Pearl-McPhee og Clara Parkes!!) med en markedsplads på stedet og masser af sjov pakket ind.

Den anden begivenhed er DFW Fiber Fest , der afholdes i Irving, Texas. I år er festivalen den 1. - 3. april og afholdes i Irving Convention Center på Las Colinas . Dette er en stor begivenhed i dets 11. år og er vokset hvert år. Jeg deltog første gang i Fiber Fest i 2012 og har nydt at gå tilbage hvert år med mine festlige fibervenner. Det er vores weekend for at boltre os og lege!

Og den sidste fiberbegivenhed for mig i 2016 vil være Stitches Texas i september også afholdt i Irving, Texas på kongrescentret. Dette bliver arrangementets andet år, og jeg glæder mig virkelig til at se markedsgulvet.

Jeg deltager i et par specielle samarbejdssæt i det kommende år, og hver af dem vil være i butikslinkene nedenfor. Først samarbejder jeg med Tuft Woolens og The Freckled Whimsy for at bringe dig et sæt i begyndelsen af ​​marts. Mere information og billeder vil blive delt tættere på udgivelsesdatoen, men jeg tror, ​​at I alle virkelig vil kunne lide det, vi udvikler! Næste samarbejde er med Erin Lane i juni. Hun tilbyder en klub for første gang i år med en rigtig pæn fiberkunstner! Jeg er spændt på at se alle sættene, og jeg ser virkelig frem til at dele mine med jer senere i år.

Jeg håber, at dit nye år bliver godt og sundt og sundt!

Stacie Dawson