Jeg er glad for at kunne meddele, at min nye Shopify onlinebutik er under opbygning. Efter at have beskæftiget mig med WooCommerce og det utal af problemer forbundet med den e-handelsløsning i over et år har jeg taget springet til en ny indkøbskurv; Shopify.

Da jeg begyndte at søge efter en ny løsning, mødtes jeg første gang med min IT-professionelle. Vi prøvede et par ting, men WC fandt nye måder at komplicere online købsoplevelsen på, så det var tid til bare at vaske mine hænder og se andre steder hen. Jeg besluttede at tage udgangspunkt i det, der altid har fungeret godt for mig; Skibsstation. De har mange partnere, og så jeg uddannede mig på mange af dem, før jeg besluttede mig for Shopify.

Jeg tilmeldte mig prøvekontoen i tirsdags og betalte for en konto i onsdags, fordi jeg er så tilfreds med, hvordan denne webbutik fungerer! Det er meget intuitivt, og supporten er lydhør (jeg ringede og fik mine spørgsmål besvaret på under 5 minutter).

Jeg håber at kunne tilføje produkter til butikken i løbet af denne næste uge, men jeg beder dig bære over med mig, mens jeg får butikken til at snuse.

Stacie Dawson
Markeret: chat