Jeg deltog i Knitting in the Hills-retreatet afholdt af HCW fra Austin i det smukke Horseshoe Bay Resort for næsten to uger siden (hvordan flyver tiden så hurtigt) og havde en vidunderlig tid med gamle venner og nye. Jeg havde muligheden for at komme en dag for tidligt for at opsætte min gittervæg på markedspladsen, hvilket var vidunderligt og betød, at jeg var tilgængelig for at spise middag med alle de tidlige fugle til retreatet, inklusive: Cindy Hallam, arrangøren, Suzanne Middlebrooks ejeren af ​​HCW, Stephanie Pearl-McPhee , Clara Parkes , Ann Budd , Julie Weisenberger , Shelley Brander fra Loops , Meghan Fernandes fra Pom Pom Quarterly , Sally Trollip fra WoolDiaries Podcast, Junie B aka Magic Junie og min nye ven Pam . Sikke en godbid!

Næste morgen interviewede Dianne Brown aka Suburban Stitcher og jeg de frygtindgydende fire (Stephanie Pearl McPhee, Clara Parkes, Julie Weisenberger og Ann Budd). Det var lige så sjovt, som du kunne forestille dig! Damerne var levende, entusiastiske og oplysende. Jeg har optaget interviewet på video og vil snart have uddrag tilgængelige. Mens jeg var på retreatet, tog jeg en klasse fra hver lærer og fandt ud af, at de har så meget forskellige syn på nogle grundlæggende ideer inden for strikning (sømme kontra sømløs, farveprøvestørrelse, blokeringsteknikker osv.). Sjovt nok, selvom dette på en måde bekræftede, hvad jeg har haft mistanke om hele tiden; der er mange måder at glæde sig over at strikke på og få succes med det! Jeg elskede branchens 'insider' synspunkt fra Julie Weisenberger alias Cocoknits om professionelle efterbehandlingsteknikker, og Stephanies kloge tips om næsten alt fra swatching til blokering og mere er deres vægt værd. Jeg vil dog sige, at den klasse, jeg fandt mest inspirerende, var Clara Parkes Transcendental Swatching. Jeg gik derfra med en ny forståelse for swatching og hvad det kunne betyde for mig. I en nøddeskal, Clara promoverer swatching af hensyn til swatching alene; det er for den simple fornøjelse at lære en ny fiber/blanding at kende. At føre en dagbog eller lave noter på en Swatching-projektside i Ravelry kan hjælpe enhver strikker med at blive meget for dygtig til at vælge det rigtige garn med den rigtige tråd til et projekt. For mig var det tilladelse til at begynde at strikke, hvad jeg har i min gemmer i stedet for at vente på tiden til at strikke et større projekt. Plus, når jeg har prøvet et garn, vil jeg have en meget bedre forstand på at vælge det rigtige mønster. Vind-vind! Resten af ​​tilbagetoget var en sløring af snak og strikning. En rigtig god weekend.

PS

En særlig tak til Cindy og Suzanne for et dejligt tilflugtssted og til Pam og Dianne, som var mine værelseskammerater og til Sally fra Sydafrika, som holdt op med mig hele weekenden!

Stacie Dawson