Hej kære sokkevenner!

Jeg har været ivrig efter at fortælle jer alt om denne spændende nye farvestof-to-order kollektion, og i dag er dagen! Det første par af denne begrænsede serie vil blive sat til salg den 1. april (ingen joke) og vil forblive tilgængelige for forudbestilling, indtil jeg når min produktionskapacitet eller den 15. april. Ordrer sendes efterhånden som de er lavet i betalingsrækkefølge, og jeg håber at have alle nøglerne ud af døren inden den sidste uge i april, så vi kan sparke en KAL i gang i maj!

Kollektionen er Star Wars-inspireret, og derfor er vores første ledsagere droiderne: OC-DPO (alias C-3PO) og OC-D2 (alias R2-D2). Jeg vil tilbyde tre muligheder: OCD-nøste af hver driod alene eller et Companion-nøste, som har et halvt nøgle af hver for sjove, uoverensstemmende sokker. Det her skal jeg strikke under KAL! Begge triods har 15 striber i tilfældig størrelse med forskellige farveteknikker for at skabe en unik og sjov strikkeoplevelse, som jeg håber du vil nyde.

KAL eller de første Sock Wars starter den 4. maj (selvfølgelig), og bare for at gøre det lidt sjovere, vil I hver især blive tilfældigt tildelt jeres lejr: The Empire eller The Resistance aka Rebel Scum. Der vil være mere information om, hvor og hvordan man tilmelder sig KAL senere i næste måned.

"Droider du leder efter"

Perfekt sok

75/25 SW Merino/Nylon
440 yards/100 gram

Stacie Dawson