Vi er allerede næsten halvvejs gennem november, og jeg føler mig stadig meget bagud i forhold til, hvad jeg håbede at nå i denne måned. Jeg tror, ​​at denne følelse forstærkes af, at jeg var bagud i november, hvad med at være syg i det meste af oktober. Jeg lukkede butikken 10 dage før Rhinebeck og jeg tog på familieferie til Catskills i den uge op til NY Sheep and Wool Festival på Duchess County Fairground alias Rhinebeck. Catskills var dejlige og gjort endnu mere ved årstidernes skiftende.

Vi havde en vidunderlig tid på at udforske området og nyde sæsonens sprødhed, men jeg blev mere og mere syg i løbet af ferien og forværredes, da jeg først var hjemme, til begyndelsen af ​​lungebetændelse. Forbandede fyrretræer! Se, jeg er allergisk over for fyrretræ, og selvom jeg tog en jævn strøm af antihistaminer, var det ikke nok til at holde trit med den endnu mere jævne strøm af allergener. Da jeg havde været hjemme i omkring en uge og ikke havde det bedre, men værre, så jeg en læge, fik masser af højkvalitetsmedicin og fik det bedre. Yay! Nu har jeg været tilbage på arbejde siden lige før Halloween og er næsten klar til at genudgive Star Wars-kollektionen, men ikke helt. Jeg er virkelig spændt på at løfte sløret for Jyn Erso, og jeg håber, du elsker den hårde Rebel lige så meget som jeg gør.

Stacie Dawson