Den sidste uge var en super kort arbejdsuge for studiet. Vi fejrede også vores nationale helligdag, Thanksgiving og min yngste datters 9-års fødselsdag! Min ældste var hjemme fra college i fem hele dage, så vores familie nød masser af vidunderlig tid sammen. Men selvom det var en kort arbejdsuge for Must Stash studiet, lykkedes det mig at skabe et par nye julefarvemåder, som jeg håber at have klar i butikken i den kommende uge!

Den første til at blive klar er "It's a Grinchy Christmas", som var et fælles design af mit team. Farvemåder, der opstår på denne måde, er normalt så unikke og vidunderlige! Den anden, der bliver ændret lige nu, er "Father Christmas", som du sikkert kan se fra navnet er inspireret af den victorianske stil-gavebringer. Den tredje og sidste nye farve for i år er endnu ikke blevet farvet, men jeg håber at få det gjort i morgen, og den kommer til at hedde "Tangled Lights", og inspirationen ligger igen i navnet.

Forhåbentlig vil disse tre nye juleinspirerede farvemåder være i butikken på den kommende fredag ​​(2. december). Du kan se en forhåndsvisning her i mellemtiden.

Stacie Dawson
Markeret: Shop Talk Update