Sock Wars går rigtig godt. Jeg elsker at tjekke hashtagget #msysockwars på Instagram og se alle projekterne/snakken i Ravelry. Mit eget projekt er lidt bagud, men jeg har ikke helt mistet håbet om, at jeg vil have et helt nyt par Droid Stitch Surfers inden den 5. juni.

Jeg blev færdig med den første sok i sidste weekend. Jeg var meget flittig og kastede den anden sok på med det samme. Jeg gjorde ret gode fremskridt med det og håber at kunne dele billeder snart (faktisk er ethvert fremskridt ret godt, da jeg typisk ikke strikker andre sokker).

Jeg sværger på, at min sok har en hæl, men det er for svært at se den seje 'surfing' detalje, når sokken er placeret sidelæns på den fodformede strømpeblokker som normalt.

Her er et par projekter fra Sock Wars FO-tråden på Ravelry:

Nåle-sandgarn: Droid-sokker

egonzales74: Droid Companion Shorties

Splendorfalls: R2D2

QuiteCool: Det er de droider, jeg leder efter

runhusky: Må den fjerde simpelthen være med dig

Dette er kun nogle få af de færdige projekter, og jeg ville elske at tilføje dem alle, hvis det kun var nemmere at linke og indsætte billeder. Som det ser ud lige nu, gør oprørerne modstand mod imperiet og er oppe med 2 (12 til 10). Det er tid til, at Team Empire samler sine kræfter, og Force kvæler et par admiraler til at få de FO'er, de skal bruge for at blive i spillet.

Stacie Dawson