I morgen er dagen for vores Must Stash Sock Wars, og jeg er næsten klar. Jeg blev inspireret af kollegaen Raveler til at gøre noget lidt anderledes end en simpel vaniljesok, som er min alle tiders favorit til selvstribet garn. Min idé er at bruge alle fire farver indtil videre (OC-D2, OC-DPO, BB-8 og Rey) til at strikke Stitch Surfers.

Dette gratis mønster er af Louis Robert og dukkede først op i Knitty Deep Fall udgave af 2012 . Jeg har strikket denne opskrift en gang før og nød det en del bortset fra hælen som ikke fungerede for mig. Jeg kan ikke huske hvorfor, og desværre har jeg ikke noteret mig om hælen, men jeg bemærkede i det mindste, at sokkerne endte med at strikke for stramt i størrelsen Small, så jeg vil prøve den mellemstore størrelse her. For et par år siden lavede jeg to tutorials til, hvordan man strikker Stitch Surfer, og de kan findes på YouTube, hvis du er interesseret i at tage et kig. Den linkede video inkluderer at kaste på og starte tåen, og en anden video handler om, hvordan man surfer. Jeg nævner at lave en hælvideo, men gjorde det aldrig, da jeg ikke brugte hælen, som det er skrevet i mønsteret. En anden kollega Raveler og tidligere podcaster, Knitabulls, har strikket Stitch Surfers flere gange og har alle dele af sokken dækket i hendes tre tutorials, som kan findes på hendes blog .

Jeg har tænkt mig at smide OC-D2 og OC-DPO på til den første sok, selvom jeg måske ombestemmer mig i morgen og går med BB-8 og Rey til at starte, da jeg allerede har strikket en hel sok i begge Droid-farvevarianter. Jeg har allerede nydt den venlige chat, der foregår i Must Stash-gruppens bestyrelse og ser frem til at se, hvordan denne KAL ryster ud. Vil oprørerne sejre, eller vil den mørke side endelig tage over? Hvis du gerne vil følge med eller strikke sammen, er der masser af sjove måder, du kan. De sociale mediers hashtags er #msysockwars, #msysockwarsrebel og #msysockwarsempire, og min Instagram-profil er MustStashSheep. Eller du kan slutte dig til os på Ravelry , hvor du kan slå dig sammen med oprøret eller imperiet og hjælpe os med at bestemme universets skæbne (eller denne KAL).

Stacie Dawson
Markeret: chat sock wars