Klar til at sende nøgler i hver farvevariant vil være tilgængelige, så længe lager haves, fra kl. 12.00 CDT den 19. maj (13.00 EDT/10a PDT). På grund af de seneste ændringer i butikkens tema, er vores kommer snart type produktliste midlertidigt ude af kommission, men du kan forhåndsvise alle 5 på vores hjemmeside lige over nyhedssektionen.

Når sommeren nærmer sig, går mit sind til dovne morgener, ture til poolen og sene nætter, hvor jeg nyder den forlængede dag. Når mit yngste barn er ude af skole, kan jeg godt lide at udnytte den ekstra tid ved at hengive mig til masser af fornøjelseslæsning og mere strik. Vi tager flere ture på biblioteket, og jeg låner flere bøger fra min Kindle Unlimited-konto. Det er himlen! Jeg elsker at fare vild i en god læsning og kan miste mange glade timer til en bog, men læsning var ikke altid så behageligt for mig. Da jeg først lærte, kunne jeg ikke lide det, faktisk hadede jeg det! Min ældste bror var sådan en bogorm, at jeg antog, at jeg også ville være det, men læsning kom ikke så let for mig. Det var hårdt! Jeg kæmpede for at finde ud af, at bogstaver sluttede sig sammen til ord, og ord, der trådte sammen til sætninger. Mangen aften gik med at græde over lektier og læse opgaver, indtil det engang i anden klasse, da det endelig 'klikkede' for mig. Men i resten af ​​det år og selv ind i det næste, kunne jeg stadig ikke lide at læse. Selvfølgelig kunne jeg gøre det ret nemt, men at bruge min fritid med en bog var bestemt ikke på min top 10 favorit-ting-at-gøre-liste, men det hele ændrede sig med én bog, CS Lewis' The Lion, the Witch & the Wardrobe , bog en af ​​The Chronicles of Narnia-serien. Denne bog ændrede mit liv! Jeg slugte den og læste den igen, før jeg bad min mor om at skaffe mig den anden bog og til sidst hele serien. I løbet af de næste mange år voksede og voksede min kærlighed til at læse, og jeg inhalerede bøger fra næsten alle genrer, men jeg ville stadig glide tilbage til Narnia fra tid til anden, og selvfølgelig har jeg givet et sæt til hvert af mine børn; du glemmer aldrig din første kærlighed. Så som sommeren nærmer sig, vokser min Kindle læseliste, min strikkekurv fyldes, og det virker som det perfekte tidspunkt at dele disse kærligheder med dig i noget, jeg kalder The Great Reads-kollektionen. Dette vil være en løbende kollektion, der med jævne mellemrum vil tilføje en række nye farvevarianter. Hver serie tilbydes kun én gang som Dye to Order.

Vores første serie er baseret på fem af mine yndlings "magiske" bøger/serier! Lad mig fortælle dig lidt om hver enkelt...

Den første colorway, Not a Tame Lion, er inspireret af min første kærlighed, The Lion, the Witch & the Wardrobe af CS Lewis! Min første batch blev ikke, som jeg ønskede, og så kan du finde den her til en dybt nedsat pris under et alternativt/sekund navn, Narnia Business (sig det højt). Jeg gik tilbage til tegnebrættet, og det andet parti var perfekt, og jeg tror, ​​du vil virkelig elske det! Not a Tame Lion har karakterbaserede striber af samme bredde med en meget større (4x!) håndmalet Aslan-stribe.

Den anden farvevariant, The Boy Who Lived, er inspireret af Olly Moss bogomslag til Harry Potter-serien af ​​JK Rowling. Jeg syntes, det ville se interessant ud at gøre hver stribe til farven på hvert bogomslag og svare til den omtrentlige bredde. Jeg opdagede Harry Potter-serien som voksen i tyverne og blev forelsket! Jeg læste op (med stemmebøjning) de første tre bøger for mine børn i folkeskolealderen. Da vi nåede til den fjerde bog, kunne begge mine ældre børn heldigvis læse den for sig selv!


Den tredje farvevariant, Practically Perfect, er inspireret af Mary Poppins af PL Travers og mere specifikt bogomslaget med en paraplybåren Mary, der driver over Londons skyline. Mary Poppins filmen er meget forskellig fra bogen, og jeg elskede hver gentagelse på forskellige tidspunkter i mit liv. Som et lille barn elskede jeg filmen bedst og ejede endda soundtracket, men første gang jeg forsøgte at læse bogen, var jeg så skuffet over denne sure og strenge Mary, at jeg kun lukkede bogen et par kapitler ind. afsluttede bogen som teenager og kunne sætte pris på hendes karakterers kompleksitet.

Den fjerde farvevariant, Over the Rainbow, er inspireret af The Wonderful Wizard of Oz af Frank Baum. Hvem elsker ikke denne historie! Da jeg var barn, spillede filmen hver Thanksgiving, og det var en familietradition at fylde os selv med rester og tærte og se. Som du måske husker, er der igen en enorm forskel mellem filmen og bogen, og bogen er faktisk mørkere, men begge historier har en særlig plads i mit hjerte. Colorwayen er karakterdrevet for det meste med den usandsynlige kvartet Lion, Scarecrow, Tinman & Dorothy med Ruby Slippers, som først vises lige over Blue Skies-striben og Rainbow-segmentet. Efter Dorothy-striben er Yellow Brick Road, Emerald City og den stormfulde Skies-stribe, og så er det tilbage til Rainbow-segmentet.

Og den sidste og femte selvstribede colorway, Not All Who Wander Are Lost, er inspireret af The Fellowship of the Ring , bog en i Ringenes Herre-trilogien af ​​JRR Tolkien. Dette er sådan en episk historie, og jeg vil sige, at filmene kun forstærkede min kærlighed til serien! Jeg tog min inspiration fra et filmstillbillede og baserede hver karakterstribe på farven på deres beklædningsgenstand på dette billede undtagen Aragorn og Boromir, som begge er iført ekstremt kedeligt sort, og derfor blev de ændret til henholdsvis Navy og Charcoal. Den sidste stribe af colorway er, som du måske har mistænkt, selve ringen.

Som tidligere nævnt vil hver farvevariant blive tilbudt farvestof på bestilling i en uge hver individuelt og ikke alle på én gang. Jeg vil sætte en colorway om ugen, og jeg vil gerne have din hjælp til at bestemme rækkefølgen af ​​udseende. Afgiv din stemme i følgende afstemning! ETA: afstemningen er lukket

[power-poll id=1b4337c6_1461852222665]
Stacie Dawson