Hvem derude blandt os har en særlig plads i deres hjerter for JRR Tolkiens bøger? Jeg har altid elsket den livlige verden, som Mr. Tolkien skabte i generationer efter generationer for at nyde...så rig og fantastisk. En af mine yndlingsbøger som barn var Hobbitten, og jeg kan ikke fortælle dig, hvor meget jeg elskede, hvordan Peter Jackson bragte disse sider til live med Hobbitten-trilogien af ​​film!

I ånden af ​​Mr. Tolkiens fængslende fantasyværker har jeg skabt et par nye farvevarianter for 2019. Den første af dem er Mordor Fun Run, en rejse på 20 striber gennem Middle Earth, som jeg håber, du vil nyde at strikke lige så meget som dig elskede at læse/se din yndlings LOTR.

Fordi dette er sådan en sjov idé for mig, har jeg også lavet to versioner af t-shirts, der er tilgængelige i en begrænset periode . Hver t-shirt udskrives efter behov og sendes separat og direkte fra printservicen...de er meget hurtige!

Senere i år vil vi debutere vores anden Tolkien-inspirerede colorway, A Very Hobbit Christmas, som vil være en 24-stribet "advent" colorway til levering fra november!

Besøg venligst for at se, hvad vi har til salg lige nu butikken og abonnere til vores nyhedsbrev for at se, hvad der kommer næste gang.

Stacie Dawson