Hvordan går det med dine sokker? Det er nu midt i KAL, da vi gerne vil have vores sokker strikket inden den 24., og så forhåbentlig har du en sok færdig og kaster din anden sok på i dag ELLER, hvis du strikker i tandem, skal du have begge sokker forbi hælene.

Vi strikker Sivia Hardings Candy Kisses Socks, som er et tå-op-design med en klap og hæl med en utrolig pasform og et sødt, lille kabel af x'er og o'er, der går op på hver side af benet

Nu hvor IG endelig giver os mulighed for at sortere tags efter "seneste", har det været meget rart at se dine strømpe-WIP'er, efterhånden som de udvikler sig. Hvis du ikke har tjekket det ud endnu, kan du ved at søge på #hardcandychristmaskal på IG og så hjerte dine med-KALere!

Jeg er meget tilfreds med mine egne fremskridt, selvom jeg har slækket i løbet af de sidste par dage, og jeg har derfor brug for at afsætte lidt tid i aften til at klare en tomme eller deromkring. Begge mine sokker er forbi hælen og jeg har strikket 1 og en halv gentagelse af kablet op ad benet. Jeg burde være i stand til at strikke kablet uden at bruge en kabelnål, og jeg sætter pris på, at Sivia inkluderede et link til en god vejledning, men det er bare nemmere for mig at bruge en kabelnål selv på disse bittesmå kabler med to sting. Jeg købte en Cocoknits Maker's Keep for et par år siden, og den er en livredder eller mere passende, en nålesparer, når man strikker kabler. Bruger du en kabelnål, eller foretrækker du at gå uden nål, når du sætter kabler?

Efterlad en kommentar nedenfor, og lad mig vide, hvordan det går med dine sokker!

Stacie Dawson