School of Stash-sættet blev udsolgt på kun 13 minutter! En stor tak skylder både Amy Beth for at finde stoffet til at koordinere med vores officielle skolefarver og til Sivia for et inspirerende mønster og en kæmpe tak til alle mine Stashkateers, der satte alarmer og skaffede 100 sæt på rekordtid!

Bare så du ved det, lukkede farvestoffet til bestillingslisten til a la carte-nøgle tidligere i dag, så jeg er en travl travl bi her på Must Stash HQ. I sidste uge gik de første 50 sæt ud af døren, og i denne uge vil de sidste 50 sæt plus masser af Star Wars-farvestof til ordrenøgler blive færdige, pakket og fløjet rundt i hele kloden og ind i nye kærlige nye hjem.

Hvis du har bestilt et a la carte-nøste til School of Stash, Autumn Afterglow, vil jeg også gøre dem klar og håber at have det første parti klar i slutningen af ​​ugen. Resten forsvinder så hurtigt som jeg kan gøre dem klar, men skulle alle være afsendt den 28. i håb om at nå frem i tide til cast den 1. oktober.

Tak, Stashkateers, for at holde mig beskæftiget, så jeg vil efterlade den her og skynde mig tilbage til butikken nu!

Stacie Dawson